Opskrift på lækker cremet hindbærdressing.
Denne portion giver ca. 2 1/2 dl færdig dressing.
Samlet tid 5 minutterminutter
Servings 6Personer
Author Dianna
Ingredienser
200g
hindbær
1/2dl
mild olivenolie
3spsk
hvidvinseddike
3spsk
honning
1knsp
salt
Sådan gør du
Skyl hindbærrene grundigt. Bruges hindbær fra frost skal disse have et hurtigt opkog i en kasserolle, og derefter køle inden dressingen blendes.
Hæld hindbærrene i en minihakker eller lignende sammen med olivenolie, hvidvins eddike, honning og et nip salt. Blend til din dressing er lækker cremet og smag til, - måske du foretrækker den med en smule mere sødme eller syre.
Opbevar dressingen på køl til den skal serveres, - den kan sagtens holde sig 4-5 dage på køl. Jeg opbevarer dressingen i en flaske, så er den nem lige at ryste sammen inden den hældes over salaten. Alternativt kan den lige røres sammen med en ske.