Stegte padron peber med chili og hvidløg – Pimiento de Padrón
Opskrift på lækre stegte padron peber med hvidløg og chili
Samlet tid 10 minutterminutter
Servings 4Personer
Author Dianna
Ingredienser
Padron peber
300g
padron peber
2spsk
olivenolie
Flagesalt
Hvidløgs olie
3spsk
olivenolie
2fed
hvidløg, fintrevet
Chiliflager
Sådan gør du
Skyld peberfrugterne grundigt og tør med med et viskestykke.
Varm 1-2 spsk olie op på en pande ved høj varme.
Steg dine padron peber ved høj varme, - du vil opleve at overfladen bobler op, ligesom når du griller peberfrugt. Steg dem til de har fået en let brændt overflade på begge sider, - ikke meget mere end 2 minutter på hver side, da der stadig gerne skal have noget bid.
Sluk for blusset og tag done padron peber af og læg dem på en tallerken.
På eftervarmen fra panden svitser du nu hvidløg og chili af i de sidste 3 spsk olie, - giv det et minutstid til aromaerne frigives og giver smag til olien.
Hæld olie, hvidløg og chili over dine padron peber og drys med flagesalt. Server straks.