Opskrift på den lækreste og nemmeste tuntatar med brunet smør, soya og wasabiærter.
Ret Appetizer, Forret
Køkken Asien
Nøgleord Asiatisk, Tatar
Samlet tid 10 minutterminutter
Servings 4personer
Calories 385kcal
Ingredienser
8spskklaret smør
200gfersk tun
6spsksoya
1håndfuld wasabiærter, grofthakket
1håndfuldløgspirer
Friskkværnet peber
Sådan gør du
Smelt smørret ved middel varme. Lad det bruse godt op, og skru derefter en smule ned for varmen. Lad det tilberede til smørret bruner - rør undervejs. Det er vigtigt at smørret kun er lillefinger varmt og ikke brændende varmt, når retten skal samles. Samtidig er det også vigtigt at det ikke er for koldt, for så vil det sætte sig når retten samles.
Skær tunen i små firkanter på max 1 x 1 centimeter.
Fordel tunen i 4 serveringsskåle, hæld 1 1/2 spsk soya over hver og 2 spsk brunet smør. Drys toppen med hakkede wasabiærter og top med løgspirer og friskkværnet peber.