Go Back
Email Link
Udskriv
Opskriftsbillede
Ernæringsetiket
–
+
portioner
Smaller
Normal
Larger
Print
Syltede bøgehatte
Opskrift på lynsyltede bøgehatte - syltede svampe.
Ret
Tilbehør
Køkken
Afrikansk, Dansk
Nøgleord
Syltede svampe
Samlet tid
15
minutter
minutter
Servings
10
personer
Calories
45
kcal
Ingredienser
150
g
bøgehatte - eller andre svampe
1 1/2
dl
klar eddike
1
dl
vand
100
g
sukker
1
kvist
rosmarin
10
peberkorn
Lidt salt
Sådan gør du
Rens svampene grundigt, og læg dem i et skoldet sylteglas sammen med rosmarin og peberkorn.
Hæld eddike, vand og sukker i en lille kasserolle, og kog lagen op til sukkeret er opløst. Rør undervejs.
Hæld den varme lage over svampene, sæt låg på, og lad svampene trække på køl i minimum 1-2 timer og gerne til dagen efter.
Opbevar dem på køl - de holder fint i et par uger.
Video
Nutrition
Kalorier:
45
kcal
|
Kulhydrater:
11
g
|
Protein:
0.5
g
|
Fedt:
0.1
g
|
Mættet fedt:
0.02
g
|
Flerumættet fedt:
0.03
g
|
Enkeltumættet fedt:
0.004
g
|
Natrium:
2
mg
|
Kalium:
50
mg
|
Fiber:
0.2
g
|
Sukker:
10
g
|
A-vitamin:
4
IU
|
C-vitamin:
0.4
mg
|
Kalcium:
3
mg
|
Jern:
0.1
mg