Opskrift på lækker snasket sandwich med steak, oste og chili.
Ret Frokost, Hovedret
Køkken Dansk
Samlet tid 15 minutterminutter
Servings 2personer
Ingredienser
6skivertoastbrød - jeg bruger surdejstoast fra Paagen
160grester af bøf, culotte, oksemørbrad eller lignende
4skivercheddar
100grevet mozzarella
2håndfuldespinat
1/2løg, fintsnittet
4spskgod chilisauce, jeg burger altid Chu Chum
Friskkværnet peber
Evt. ruccola til toppen
Sådan gør du
Skær kødet i tynde skiver.
Smør 4 af brødskiver med chilisauce og top de nederste skiver med halvdelen af mozzarellaosten, løg, spinat og kød, og læg en skive cheddar på. Brug kun halvdelen af alle ingredienserne, så du har til næste lag også.*Du kan med fordel lige kramme spinaten i hånden så den bliver blødere i bladene, så fylder de ikke så meget.
Læg den midterste brødskive på, - den kan du med fordel give en tur i toasteren inden, så den bliver sprød.
Top igen med resten af mozzarellaen, løg, spinat og kød, slut af med den sidste skive cheddar og læg den sidste skive brød på toppen, - med chili siden nedad.
Grill dem i toasteren, eller på en pande med en smule olie, til de er gennem varme, sprøde og gyldne.
Server med friskkværnet peber og evt. ruccola på toppen.