Opskrift på mættende og proteinrige vafler med hytteost og æg - spidskål og gulerod.
Ret Brød, Frokost
Køkken Dansk
Nøgleord Hytteost brød, Vafler
Samlet tid 30 minutterminutter
Servings 4stk
Calories 133kcal
Ingredienser
125gspidskål, fintsnittet
125ggulerødder, groftrevet
150ghytteost
4æg
2spsksesam (kan undlades)
Salt og friskkværnet peber
Fedtstof til bagning
Sådan gør du
Rør grøntsager, hytteost, æg og sesam sammen i en skål og krydr med salt og friskkværnet peber.Mas gerne lidt væde ud af gulerødderne, hvis du giver dem selv.
Varm dit vaffeljern godt op.
Pensl med en smule fedtstof, og fordel fyldet på stegefladerne. Luk vaffeljernet og lad dem bage til de er gyldne og gennembagte.Undlad at løfte låget for hurtigt, da du risikerer af rive vaflerne fra hinanden. Jeg gav dem cirka. 5 1/2 minut i mit belgiske vaffeljern.Bruges almindeligt vaffeljern vil tilberedningstiden være kortere.