Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Print
Spicy nduja pasta med friske tomater
Opskrift på nem og lækker pasta med nduja og friske tomater.
Ret
Frokost, Hovedret
Køkken
Italiensk
Nøgleord
Hurtig aftensmad, Nem aftensmad, Nem pasta
Samlet tid
15
minutter
minutter
Servings
4
personer
Calories
638
kcal
Ingredienser
500
g
gode tomater, skåret i mindre stykker
5
fed
hvidløg, grofthakket
500
g
pasta
4
spsk
nduja
1 1/2
dl
hvidvin
100
g
parmesan, fintrevet
1
potte
basilikum, bladene heraf
Pastavand
Olivenolie
Salt og friskkværnet peber
Sådan gør du
Varm en pande op med en god sjat olie og stegt tomater og hvidløg af i 5-6 minutter med god jævn varme. Krydr med salt og friskkværnet peber.
Kog samtidig pastaen al dente som beskrevet på pakken.
Når tomterne er ved at være godt møre tilsættes nduja som steges med et par minutter inden hvidvinen hældes over og koges ind i 3-4 minutter.
Rør derefter parmesanen i til den smelter og tilsæt en smule pastavand, så konsistensen bliver en mere flydende.
Vend basilikumbladene i saucen og rør derefter pastaen i.
Juster konsistensen ed pastavand og smag til med salt og friskkværnet peber.
Nutrition
Calories:
638
kcal
|
Carbohydrates:
100
g
|
Protein:
29
g
|
Fat:
12
g
|
Saturated Fat:
6
g
|
Polyunsaturated Fat:
1
g
|
Monounsaturated Fat:
2
g
|
Cholesterol:
26
mg
|
Sodium:
523
mg
|
Potassium:
618
mg
|
Fiber:
6
g
|
Sugar:
7
g
|
Vitamin A:
1329
IU
|
Vitamin C:
18
mg
|
Calcium:
340
mg
|
Iron:
2
mg