Mas vædet godt ud af gulerødderne og tilsæt gulerødderne vandet sammen med honning, æg og skyr.
Bland begge slags mel med salt, og tilsæt det lidt ad gangen. Rør dejen, på maskine, til alt melet er æltet ind i dejen.
Tilsæt smørret i tern, og ælt dejen godt igennem, til den slipper kanterne. Det tager 5-8 minutter alt efter styrke på maskinen.
Smør hænderne med lidt olie, form dejen til en kugle, og læg den tilbage i skålen. Dæk med film og et klæde, og lad dejen hæve ved stuetemperatur i ca. 1 1/2 time.
Del dejen i 18 lige store stykker, ca. 75 g/stk, og form dem til boller. Spænd gerne dejen op ved at folde bunden ind over hinanden, og tril derefter bollerne runde. Hvis dejen klistrer kan du smøre hænderne med lidt olie, undlad så vidt muligt at bruge mere mel.
Lad bollerne efterhæve i ca. 30 minutter med et fugtigt klæde over.
Pensl bollerne med mælk eller sammenpisket æg, og bag dem i en forvarmet ovn ved 225 grader, almindelig varme, i ca. 12 minutter.
Lad bollerne køle af inde de pakkes i tæt lukkede poser.