Opskrift på skøn Salsa Brava, - perfekt til en portion Patatas Bravas.
Ret Tilbehør
Køkken Spansk
Samlet tid 10 minutterminutter
Servings 4personer
Ingredienser
1dshakkede tomater eller polpa
3/4dlvand
1stort løg, grofthakket
3fedhvidløg, finthakket
3spskolivenolie
2tsksød paprika
1/2-1tskrøget paprika
1/2-1tskstærk paprika
1/2tskchiliflager
1/2tsksukker
1tsksherry eddike – eller rødvins eddike
Sådan gør du
Varm olien i en lille gryde, og steg løg og hvidløg af ved middel varme, til løgene er klare.
Tilsætkrydderierne og varm igennem et minuts tid, inden du tilsætter de hakkede tomater, sukker og vand, og lader saucen simre ved god høj varme i 5 minutter.Rør jævnligt.
Tilsæt sherryeddiken, og smag til med salt og peber.
Blend saucen til den er helt glat, – og juster evt. konsistensen hvis der er behov for det. Saucen skal have en cremet konsistens.*Saucen kan laves på forhånd og stilles på køl. Lun den en smule inden den skal serveres, – det giver det bedste resultat.