Opskrift på cremet scrambled eggs med hytteost - Proteinrig røræg.
Ret Frokost, Morgenmad
Køkken Dansk
Nøgleord Hytteost, Røræg, Scrambled eggs
Samlet tid 10 minutterminutter
Servings 2personer
Calories 176kcal
Ingredienser
4æg
140ghytteost
Salt
En smule olie
Til servering
Friskkværnet peber
Brød
Hakket purløg
Sådan gør du
Pisk æg og hytteost sammen i en skål og krydr med salt.
Varm en pande op med en smule olie, og tilbered røræggen ved middel varme til de har sat sig, men stadig har en blød og cremet konsistens.Undlad at røre for meget rundt i æggene. Lad bunden samle sig, og skub så æggene ind mod midten, så du får nogle store flager. Vend det en enkelt gang, og læg så røræggen til side på en tallerken.
Server med masser af hakket purløg, friskkværnet peber og en skive brød.