Go Back
Email Link
Udskriv
Opskriftsbillede
Ernæringsetiket
–
+
portioner
Smaller
Normal
Larger
Print
Rødbedesalat med feta og pistacie
Opskrift på rødbedesalat med honningbagte rødbeder, rucola, feta og pistacie.
Ret
Salat, Tilbehør
Køkken
Dansk
Nøgleord
Efterårssalat, Salat
Samlet tid
35
minutter
minutter
Servings
4
personer
Calories
296
kcal
Ingredienser
700
g
rødbeder
2
spsk
honning
2-3
spsk
olivenolie
70
g
rucola
150
g
feta
30
g
pistacienødder, hakket
Tørret timian
Salt og friskkværnet peber
Sådan gør du
Skræl rødbederne og skær dem i grove stykker.
Fordel dem på en bageplade og vend dem med honning og olie, og krydr med tørret timian, salt og friskkværnet peber.
Bag rødbederne i en forvarmet ovn ved 220 grader, almindelig varme, i ca. 25 minutter.
Lad dem derefter køle af i 5 minutter.
Anret rucolasalaten på en tallerken, top med de bagte rødbeder, feta i store chunks og hakkede pistacienødder.
Dryp en smule olie på toppen og krydr med friskkværnet peber inden servering.
Nutrition
Kalorier:
296
kcal
|
Kulhydrater:
31
g
|
Protein:
13
g
|
Fedt:
16
g
|
Mættet fedt:
4
g
|
Flerumættet fedt:
2
g
|
Enkeltumættet fedt:
7
g
|
Kolesterol:
20
mg
|
Natrium:
477
mg
|
Kalium:
716
mg
|
Fiber:
6
g
|
Sukker:
23
g
|
A-vitamin:
504
IU
|
C-vitamin:
12
mg
|
Kalcium:
65
mg
|
Jern:
2
mg