Smid pommes fritesene i ovnen, og tilbered dem som beskrevet på posen.*Lav i mellemtiden også din Big Mac dressing klar.
Varm lidt olie på en pande, og steg løgene af et par minutter.
Tilsæt kødet og brun det godt af, - og hæld derefter gulerødder, peberfrugt og krydderierne ved og smag til med salt og peber.*Kødet skal ikke have så lang tid. Så lav det når der er ca. 15-20 minutter tilbage, af tilberednings tiden på pommes fritesene, - så er det varmt og klar.
Krydr pommes fritesene med salt, og fordel den ene halvdel i en stor eller dyb tallerken.
Top med revet cheddar, halvdelen af kødet og lidt salat. Læg derefter de sidste pommes frites på toppen, top med revet cheddar og kød, og fordel lidt salat, finthakket løg, syltet agurk og Big Mac dressing på toppen. Server resten af dressing ved siden af, og gerne ekstra salat.*Det er vigtigt at både pommes frites og kødet er varmt når retten samles, ellers smelter osten ikke. *Køber du færdigrevet cheddar kræver det gerne lidt mere varme for at smelte, - så der vil jeg anbefale at samle de tilberedte pommes frites, kød og cheddar, og lige give det en hurtig tur i ovnen. Top derefter med med salat, løg, syltede agurker og dressing.