1/2-1rød chili, finthakket - smag selv til hvor mange kerner du ønsker i
1/2tskstødt koriander
1spskfiskesauce
Sådan gør du
Marinade
Bland alle ingredienserne til marinaden, - start evt. med kun halvdelen af chilien, - rør det godt sammen.
Lad marinaden trække imens salaten forberedes, - og smag til sidst marinaden til med mere chili, - evt. også chiliflager.
Salaten
Varm en pande op med en smule olie, - den skal være brændende varm.
Krydr bøfferne med salt og peber, og steg dem i ca. 2-3 min på hver side, - alt efter tykkelse og hvordan du ønsker dem tilberedt.Lad bøfferne hvile på et spækbræt mens grøntsagerne snittes.
Rens og skyl alle grøntsager grundigt.
Riv salaterne i grove stykker, skær agurken i tynde skiver - evt. halve og uden kernerne hvis den er tyk, halver tomaterne og skær løget i både.
Fint snit forårsløg og hak persille/koriander groft.
Bland alle grøntsagerne i en skål, overhæld dem med halvdelen af marinaden og vend det hele godt sammen.
Skær bøfferne i tynde strimler.
Anret grøntsagerne på to tallerkener, top med skiver af bøf, overhæld disse med marinaden og drys med grofthakket peanuts.