Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
–
+
portioner
Smaller
Normal
Larger
Udskriv
Oliventapenade
Opskrift på hjemmelavet oliventapenade med sorte og grønne oliven, persille og hvidløg.
Denne opskrift giver ca. 2 1/2-3 dl oliventapenade.
Ret
Snack, Tilbehør
Køkken
Dansk, Italiensk
Samlet tid
5
minutter
minutter
Antal
4
personer
Ingredienser
100
g
sorte oliven, - drænet vægt og uden sten
100
g
grønne oliven, - drænet vægt og uden sten
1
håndfuld
persille
2
fed
hvidløg
1 1/2
spsk
kapers
1-2
spsk
citronsaft
3
spsk
olivenolie
Salt og friskkværnet peber
Sådan gør du
Hæld alle ingredienserne i en minihakker og kør den et øjeblik.
Skrab kanterne ned og kør den igen til du opnår den ønskede konsistens, - personligt kan jeg bedst lide hvis den har lidt struktur.
Smag til med friskkværnet peber, og evt. salt og mere citron.
Opbevar oliventapenaden på køl til den skal serveres.
Video