Go Back
+ servings
Opskrift på grillet oksemørbrad med champignon a la creme tilberedt på Morsø

Champignon a la creme med oksemørbrad på spyd

Opskrift på champignon a la creme serveret med grillspyd med oksemørbrad og svampe.
Denne portion skal fordeles på 4 spyd.
Ingen bedømmelser
Udskriv Pin
Køkken: Gourministeriet
Samlet tid: 1 time
Antal: 4 Personer
Forfatter: Dianna

Ingredienser

Champignon a la creme

  • 400 g

    brune markchampignon

  • 1

    løg, finthakket

  • 1 dl

    vand + 1/2 bouillonterning

  • 1/2 l

    piskefløde

  • 25 g

    smør

  • Salt og peber

  • Evt. lidt majsstivelse

Oksemørbrad på spyd

  • 800 g

    oksemørbrad, skåret i store tern

  • 16 stor mark champignon
  • 2

    store løg, skåret i kvarte

  • Salt og peber

Sådan gør du

Champignon a la creme

  • Rens svampene, dup dem tørre og skær dem i kvarte.
  • Smelt smørret i en gryde og svits løg og champignon af ved jævn høj varme til væsken er fordampet.
  • Hæld vand, fløde og bouillonterning over, lad saucen koge op og skru derefter ned til middel varme.
  • Lad saucen simre til den er kogt godt ind og er lækker cremet. Tilsæt evt. en smule majsstivelse hvis det er nødvendigt.
  • Smag saucen til med salt og peber.

Oksemørbrad på spyd

  • Monter kød og svampe på 4 grillspyd og krydr med salt og peber.
  • Grill spydene over en varm grill, til kødet er tilberedt, mørt og saftigt. Vi gav dem ca. 30 min. på vores churrasco bbq sæt hvor de er løftet over varmekilden, - laves de direkte på grillfladen skal de have kortere tid.
  • Server spydene med den varme champignon a la creme