Varm lidt olie på en panden og læg spinaten herpå. Varm igennem ved middel varme til spinaten lige akkurat falder sammen, og læg den herefter i en sigte. Mas væden ud, hak den groft og lad den køle af.
Rist pinjekernerne på en tør pande til de bliver gyldne, og hak dem derefter groft.
Bland ricotta, parmesan, majskerner, spinat og pinjekerner og smag til med salt og peber.
Ravioli
Kør dejen på pastamaskinen, - start med den største (10 på vores maskine), og gør stille og roligt dejen tyndere ved at justere mm. på maskinen. Drys evt. dejen med lidt pastamel hvis den klistrer.
Kør dejen til den er 2 mm, og drys pladerne med lidt mel hvis der er behov for det.
Læg en pastaplade over ravioli formen og mas dejen let ned i hullerne.
Fyld hullerne med ravioli fyldet, uden top på, og pensl dejen med vand så den danner en form for lim. Kom herefter en pasta plade over som låg, og kør en kagerulle over formen til raviolierne er frigjort fra hinanden. Du kan også blot mase pladerne let sammen med hænderne, vende raviolien ud på bordet i et stort stykke, og skære dem fra hinanden med en kniv eller klejnespore, - det foretrækker jeg. Det vigtigste er at de er "limet" sammen så fyldet bliver raviolien.
Kog raviolierne i rigeligt letsaltet vand i ca. 3-5 min ved middel varme, de må ikke buldre, så risikerer du at de går i stykker.
Bland pestoen med olivenolien så den bliver mere flydende.
Server raviolierne i en dyb tallerken, top med burrata og rigeligt pesto.