Go Back
+ servings
Opskrift på lækker spidskålssalat

Syrlig spidskålssalat med perlebyg

Opskrift på syrlig spidskålssalat med perlebyg
5 fra 1 stemme
Udskriv Pin
Køkken: Gourministeriet
Samlet tid: 30 minutter
Antal: 4 Personer
Forfatter: Dianna

Ingredienser

Saleten

  • 100 g

    perlebyg, kogt som anvist på emballagen

  • 1/2

    rødt spidskål

  • 2 store håndfulde persille, hakket

Dressing

  • 1/2

    økologisk citron, saften og fintrevet skal heraf

  • 1/2 dl

    olivenolie

  • 1 tsk

    honning

  • 1 nip

    sukker

  • Salt og peber

  • Ristede hasselnødder, saltede mandler eller lignende som topping

Sådan gør du

  • Kog perlebyg som anvist på emballagen og skyl grundigt i kold vand bagefter.
  • Snit spidskålen fint og bland den med hakket persille og den kolde perlebyg.
  • Rør ingredienserna til dressingen sammen og smag til med salt og peber.
  • Vend dressingen i salaten inden servering og top med ristede nødder, kerner eller lignende.

Noter

Rød spidskål kan sagtens skiftes ud med grøn spidskål hvis man foretrækker det, smagen er mere eller mindre ens, og det er kun udseende der vil blive anderledes.