Opskrift på lækre mini pølsehorn.
Denne opskrift giver ca. 80 stk.
Samlet tid 3 timertimer
Forfatter Dianna
Ingredienser
25g
gær
600g
hvedemel
100g
smør
3dl
lun sødmælk
1tsk
salt
1tsk
sukker
1
æg
100cocktailpølser
Æg til pensling
Lys sesam
Sådan gør du
Rør gæren ud i den lune mælk og tilsæt herefter sukker, salt og æg.
Smulder smøret i melet og arbejdt det godt ind i melet.
Rør derefter det hele sammen på en røremaskine til dejen er fin og glat, det tager godt 6-8 min.
Lad dejen hæve et lunt sted i godt en time.
Del dejen i 6-8 lige store stykker, her kommer det an på hvor store stykker du trives med at arbejde med.
Rul hver del ud i et rektangel der måler ca. 14 cm i højden og så langt dejen nu rækker.
Brug en pizzaskærer og skær dejen ud i smalle aflange trekanter (på den korte led), så der er rigeligt dej at rulle om cocktailpølserne.
Læg dem på en bageplade med samlingen nedad og lad pølsehornene efterhæve i ca. 30 min.
Pensl pølsehornene med sammenpisket æg og drys evt. med sesam.
Bage i en forvarmet ovn i ca. 12 min ved 200 grader.
Lad dem køle af på en bagerist.
Video
Noter
Pølsehornene kan sagtens fryses, derfor er det altid en god idé at lave en stor portion som denne, - så er der altid til madpakken eller når man skal på tur.