Go Back
+ servings
Halloween græskarkage

Græskarkage med appelsin

Opskrift på en helt fantastisk græskarkage med appelsin
5 fra 1 stemme
Udskriv Pin
Ret: Dessert
Samlet tid: 45 minutter
Antal: 12 Personer
Forfatter: Dianna

Ingredienser

Græskarkage

  • 175 g

    smør, stuetemperatur

  • 150 g

    rørsukker

  • 50 g

    brun farin

  • 350 g

    græskarpure / revet græskar (vi brugte pulp efter at have juicet vores græskar)

  • 1

    appelsin, skal og saft heraf

  • 3

    æg

  • 180 g

    hvedemel

  • 2 tsk

    bagepulver

  • 1 tsk

    kanel

  • 1 tsk

    ingefærpulver

  • 1/2 tsk

    kardemomme

  • 1/4 tsk

    salt

Glasur

  • 15 g

    æggehvider, pasteuriserede

  • 35 g

    flormelis

Sådan gør du

Græskarkage

  • Pisk sukker, farin og smør sammen.
  • Tilsæt æggene og pisk godt igennem.
  • Bland alle de tørre ingredienser og rør disse i sammen med græskar, appelsin skal og saft.
  • Beklæd en springform med bagepapir i bunden og smør siderne med smør/spray fedt.
  • Hæld kagedejen op i formen, og glat den evt. ud med en spiseske, dyppet i lidt vand.
  • Bage kagen i ca. 30 min ved. 175 grader, varmluft.
  • Vent med at åbne springformen til kagen er kølet af.

Glasur

  • Pisk æggehvider og flormelis sammenn med en håndmikser, til massen er let og luftig.
  • Fyld på en sprøjtepose og dekorer kagen med et spindelvæv af glasur.