Go Back
+ servings
Opskrift på den bedste pasta med grøntsagssauce

Pasta med grøntsagssauce

Opskrift på den lækreste pasta med grøntsagssauce
5 fra 1 stemme
Udskriv Pin
Køkken: Italiensk
Samlet tid: 30 minutter
Antal: 4 Personer
Forfatter: Dianna

Ingredienser

  • 2

    løg, i fine strimler

  • 2

    mellemstore gulerødder, i bitte små tern

  • 2 stængler

    bladselleri, i bitte små tern

  • 1/2

    squash, uden kerner, i bitte små tern

  • 1/2

    rød peber, i bitte små tern

  • 3

    store tomater, uden kernehus, i bitte små tern

  • 5 fed

    hvidløg, finthakket

  • 1/2

    chili uden kerner, finthakket

  • 2 håndfuld friske basilikumsblade
  • 400 g

    pasta, - spaghetti, linguini eller lignende

  • 1/2 dl

    olivenolie

  • 50 g

    parmesan, fintrevet

  • Salt og peber

  • Evt. lidt revet parmesan til toppen

Sådan gør du

  • Varm olien op i en wok, og svits alle grøntsagerne af i ca. 12-14 min til de er godt møre eller med let bid i.
  • Kog i mellemtiden din pasta, - gerne al dente, så det passer med at pastaen er færdig kogt når grøntsagerne er færdige.
  • Gem et par dl kogevand fra pastaen og hæld resten fra.
  • Bland pastaen sammem med grøntsagerne og tilsæt parmesan og basilikums blade og rør det ind i pastaen.
  • Spæd til med lidt kogevand, ca 2 dl, og smag til med salt og peber.
  • Server straks med fintrevet parmesan på toppen.