Smuldre smørret i melet og tilsæt det til derefter ovenstående masse.
Rør det hele sammen på en røremaskine til dejen er fin og glat, ca. 8 min.
Dæk skålen med film og et viskestykke, og lad dejen hæve et lunt sted i en time.
Del dejen i 2 lige store stykker og rul hver del ud i et stort rektangel.
Smør fladerne med pizzasaucen og fordel et jævnt lag af revet mozzarella og skinke. Undlad at smøre på de yderste ca. 2 cm på det beredde stykke, - så lukker sneglene bedre til.
Rul nu dejen sammen på den lange led, - så du får to lange pølser, - smør evt. den blottede kant med lidt vand, så klistrer dejen bedre sammen.
Skær sneglene ud med en skarp kniv og placer dem på en bageplade beklædt med bagepapir, - der bliver ca. 3 bageplader ud af denne portion.
Mas dem evt. let flade, pensl med sammenpisket æg og drys evt, med lidt tørret oregano.
Lad pizza sneglene efterhæve i små 20 min.
Bag pizzasneglene i en forvarmet ovn ved 200 grader i ca. 15 min. Jeg bager én plade ad gangen, på den måde synes jeg man opnår det bedste resultat.