Befri stegen for sværen, sørg for at sværen bibeholdes i et stort stykke. Fjern benene og puds evt. stegen af, - vi pudsede den af for alt fedt så vi stod med et reelt stykke kød.
Gnid stegen med salt og vakuum pak den med laurbærblade, timiankviste, peberkorn og bouillonen.
Tilbered stegen i ca. 6 timer ved. 59 grader, - den kan godt stå lidt længere uden det gør noget.
Sprøde flæskesvær
Bring stykket af svær i kog i en stor gryde med rigeligt godt saltet vand, og lad dem koge i 20 min.
Læg stykket af svær på en bageplade beklædt med bagepapir og krydr med salt. Placer et stykke bagepapir ovenpå sværene og læg endnu en bageplade ovenpå, så sværene ligger i spænd og ikke kan "krølle" under tilberedning. Læg evt lidt vægt i en øverste bageplade, - pizzasten eller lignende.
Bag sværene i en forvarmet ovn ved 200 grader i ca. 45 min.
Fjern den øverste bageplade samt bagepapiret og bag sværene videre i ca. 30-40 min., - tiden afhænger af sværenes tykkelse. Giv dem evt. lidt grill, men hold øje så de ikke bliver brændte.
Tag sværene ud og lad dem hvile et øjeblik inden de skæres ud.
Lad ligeledes stegen hvile et øjeblik inden den skæres ud, - gem evt. saften fra stegen hvis der skal laves en sauce, den indeholder en masse lækker smag.