Go Back
+ servings
Lammekrone - Opskrift på perfekt tilberedning af lammekrone

Lammekrone

Opskrift på den lækreste lammekrone
Ingen bedømmelser
Udskriv Pin
Køkken: Gourministeriet
Samlet tid: 45 minutter
Antal: 4 Personer
Forfatter: Dianna

Ingredienser

  • 1

    lammekrone (min. 2 racks/chops per person)

  • 1 dl

    olivenolie olie + lidt til stegning

  • 2 spsk

    frisk hakket rosmarin

  • 2 fed

    hvidløg, finthakket

  • Salt og peber

Sådan gør du

  • Tag kødet ud i god tid og rids fedtet og krydr med salt og peber.
  • Bland ingredienserne til marinaden, - den skal pensles på stegen undervejs.
  • Pensl kødet med marinaden og varm derefter en pande op med lidt olivenolie. Giv kødet en stegeskorpe, og kom derefter lammekronen i et ovnfast fad og sæt den i ovnen ved 120 grader, almindelig ovn.
  • Lad lammekronen stege videre i ovnen til den har en kernetemperatur på ca. 60-62 grader, så har du en flot rosa lammekølle, - det tager ca. 20-25 min. (afhængigt at størrelsen). Husk at pensle den med marinaden undervejs.
  • Lad lammekronen hvile i 10 min inden den skæres ud i chops.

Noter

Spækbræt og Zwilling kniv er fra Kenstorkøkken