Rør creme fraiche sammen med mayonnaisen og tilsæt skalotteløg, kapers, syltede agurker og dild. Smag dressingen til med salt og peber og stil på køl til den skal bruges.
Pommes frites i ovnen
Rens kartoflerne (jeg lader skrællen blive på), og skær dem ud i grove fritter.
Skyd dem grundigt i rigeligt koldt vand, lad dem gerne trække i 15-20 min. i vandet og skyld igen.
Dup kartoflerne tørre i et viskestykke og vender dem i en smule olie og krydr med salt.
Bager dem i ovnen i ca. 350-40 min. ved 200 grader varmluft, til de er gyldne og sprøde.
Fisken
Varm olien op til ca. 160-180 grader.
Skær torskefileterne i passende stykker og dup dem tørre med lidt køkkenrulle eller et viskestykke.
Bland melet med lidt salt og peber og vend torskestykkerne heri. Vend derefter stykkerne i sammenpisket æg og til sidst i panko rasp.