Go Back
+ servings
Sund morgenmad - Opskrift på spejlæg med pulled pork

Sund morgenmad - Spejlæg med pulled pork

Opskrift på spejlæg toppet med pulledpork, pesto og saltede mandler
Ingen bedømmelser
Udskriv Pin
Samlet tid: 15 minutter
Antal: 2 Personer
Forfatter: Dianna

Ingredienser

  • 2

    æg

  • 1

    rest pulled pork, - ca. 100 gram - prøv vores opskrift på pulled pork

  • 2 spsk

    god pesto, - vi har brugt denne lækre hjemmelavede spinat pesto

  • 1lille håndfuld

    saltede mandler - opskrift på lækre saltede mandler finder du lige her

  • 1

    forårsløg, finthakket

  • 2

    cherry tomater, skåret i både

Sådan gør du

  • Varm lidt olie i en lille gryde og steg kødet til det er gennem varmet.
  • Lav dine spejlæg på en pande med en lille smule olie, gerne på en blinis pande (dem man kan købe med plads til 4 blinis) eller 2 mini pander som på billedet, på den måde får du to perfekte spejlæg med en god tykkelse. Lad æggene stege færdigt ved helt svag varme, det tager ca. 5-8 min.
  • Hak de saltede mandler groft.
  • Top æggene med den lune pulled pork, pesto og saltede mandler. Pynt med forårsløg og et par tomatbåde.