Opskrift på den lækreste kartoffelsalat med friske ramsløg og persille.
Ret Salat, Tilbehør
Køkken Dansk
Keyword Kartoffelsalat, Ramsløg
Samlet tid 45 minutterminutter
Antal 4Personer
Forfatter Dianna
Ingredienser
900gkartofler, jeg foretrækker små kartofler
3dlcreme fraiche - gerne 18%
1dlgod mayonnaise - jeg bruger Hellmanns
1håndfuldfriske ramsløg, finthakket - ca. 3 spsk
1håndfuldpersille, finthakket - ca. 3 spsk
1spskcitrondsaft
2tskdijonsennep
1tskløgpulver
Salt og friskkværnet peber
Sådan gør du
Vask kartoflerne fri for urenheder og jord, og kog dem i rigeligt letsaltet vand i 5-6 min. Lad derefter kartoflerne trække i vandet, under låg, i ca 20 min. - eller til de er møre.Pil kartoflerne, skær dem i mundrette bidder og lad dem køle helt af.
Bland ingredienserne til dressingen og smag til med salt og friskkværnet peber.
Vend kartoflerne i dressingen, og lad den gerne trække 10-15 minutter inden servering.