Opløs gæren i vandet og tilsæt derefter honning, surdej og olie.
Rør begge slags mel i, lidt ad gangen, og kør dejen på maskine til den slipper kanterne, - ca. 8 min.
Hæld lidt olie i skålen dejen skal hæve i, læg dejen i og hæld lidt olie over.
Lad dejen hæve på køl i ca. 12 timer.
Tag dejen ud af køleskabet og lad den stå og få lidt varmen imens ovnen varmes op.
Hak bollerne ud med en dej skraber, vend dem i durum mel, og placer dem på en bradepande beklædt med bagepapir. *Du kan evt lade dem efterhæve en lille halv time under et klæde, men dette er ikke et must.
Bag dem i en forvarmet ovn ved 230 grader i ca. 20 minutter, - gerne med damp.
Video
Noter
Har man ikke damp i sin ovn kan man stille en skål med vand i bunden af ovnen, - det giver samme damp effekt.