Go Back
Fiskefrikadeller - Opskrift på fiskefrikadeller af rester

Fiskefrikadeller alla døde frikadeller

Opskrift på lækre fiskefrikadeller lavet på rester af tilberedt fisk, grøntsager og æg.
5 fra 1 stemme
Udskriv Pin
Samlet tid: 1 time
Forfatter: Dianna

Ingredienser

  • 400 gram rester af tilberedt fisk, - del i 2 bunker af 200 gram
  • 2

    små løg

  • 2

    små gulerødder , skrællede

  • 1lille håndfuld

    persille

  • 1lille håndfuld

    dild

  • 2

    æg

  • 1/2

    citron, saften heraf

  • 1 dl

    mælk

  • Peber

  • Rapsolie

Sådan gør du

  • Fint hak den ene halvdel af fiskeresterne og læg dem til side.
  • I en blender tilsætte den anden halvdel af fisken sammen med gulerødder, løg, persille og dild, som blendes til en ensartet masse.
  • Tilsæt den finthakket fiskekød, æg, mælk, rasp og citron samt salt og peber, og rør det godt sammen med en ske, - lad farsen trække i ca. 15 min.
  • Varm en god sjat rapsolie på en pande og steg fiskefrikadellerne ved middel høj varme til de er gyldne og gennemvarme.
  • Server på rugbrød eller med en god kold kartoffelsalat, perillesauce og kartofler eller lignende.