Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
Print
Fiskefrikadeller alla døde frikadeller
Opskrift på lækre fiskefrikadeller lavet på rester af tilberedt fisk, grøntsager og æg.
Samlet tid
1
time
time
Author
Dianna
Ingredienser
400
gram rester af tilberedt fisk, - del i 2 bunker af 200 gram
2
små løg
2
små gulerødder , skrællede
1lille
håndfuld
persille
1lille
håndfuld
dild
2
æg
1/2
citron, saften heraf
1
dl
mælk
Peber
Rapsolie
Sådan gør du
Fint hak den ene halvdel af fiskeresterne og læg dem til side.
I en blender tilsætte den anden halvdel af fisken sammen med gulerødder, løg, persille og dild, som blendes til en ensartet masse.
Tilsæt den finthakket fiskekød, æg, mælk, rasp og citron samt salt og peber, og rør det godt sammen med en ske, - lad farsen trække i ca. 15 min.
Varm en god sjat rapsolie på en pande og steg fiskefrikadellerne ved middel høj varme til de er gyldne og gennemvarme.
Server på rugbrød eller med en god kold kartoffelsalat, perillesauce og kartofler eller lignende.
Video