Opskrift på cremet pisket hytteost toppet med stegte ferskner, honning og chili - Cremet hytteost dip.
Ret Appetizer, Frokost, Snack, Tilbehør
Køkken Dansk
Nøgleord Hytteost, Whipped cottage cheese
Samlet tid 15 minutterminutter
Servings 4personer
Calories 314kcal
Ingredienser
4ferskner, skåret i både
2spskolivenolie
4spskflydende honning
Chiliflager
Friskkværnet peber
500ghytteost - gerne 4%
Frisk timian
25gusaltede pistacienødder, grofthakket
Brød eller kiks til servering
Sådan gør du
Varme en pande op og steg nektarinerne i olien til de er let gyldne.
Skru ned for blusset og tilsæt honning og chiliflager - og krydr med friskkværnet peber.Lad det stå et minuts tid og fjern derefter panden fra varmen, og lad fersknerne køle let af.
Hæld imens hytteosten i en minihakker eller foodprocessor, og blend til den er luftig og cremet. Det tager ca. 4-5 minutter. Skab evt. kanterne ned undervejs hvis der er behov for det.
Fordel den piskede hytteost på en tallerken og top med de stegte ferskner og juicen herfra.