Opskrift på pisket hytteost med jordbær, pistacie og honning.
Ret Appetizer, Salat, Snack
Køkken Dansk
Nøgleord Pisket hytteost, Sommer mad
Samlet tid 10 minutterminutter
Servings 4personer
Calories 217kcal
Ingredienser
450ghytteost, helst 4%
200gjordbær, skåret i passende stykker
2spskhonning på tube
1spskolivenolie
1spsklimesaft
1lime, skallen heraf
1spskfrisk mynte, hakket
25gusaltede pistacienødder, hakket
1spskfrisk basilikum, hakket
Friskkværnet peber
Sådan gør du
Hæld hytteosten i en minihakker eller foodprocessor, og blend til den er luftig og cremet – ca. 4-5 minutter. Skab evt. kanterne ned undervejs hvis der er behov for det.
Bland honning, olivenolie, limesaft- og skal, mynte, basilikum og pistacienødder og rør det sammen.
Smør den piskede hytteost ud i et tykt lag på en tallerken, og fordel jordbærrene på toppen.
Fordel din pistacieblanding over jordbærrene og krydr med friskkværnet peber inden servering.Server straks.