Opskrift på cremet pasta med salsiccia, fløde og ærter - enkel og lækker.
Ret Hovedret
Køkken Italiensk
Nøgleord Nem aftensmad, Nem pasta
Samlet tid 20 minutterminutter
Servings 4personer
Calories 925kcal
Ingredienser
300gsalsicciafars (eller pølser)
400gpasta
1skalotteløg, finthakket
3-4fedhvidløg, revet eller presset
1nipchiliflager
1dlvand
1/2stkkyllingebouillon terning
2dlfløde
50gparmesan, fintrevet
1citron, saft og fintrevet skal
300gærter, optøet
1/2bdtpurløg, finthakket
Salt og friskkværnet peber
Olie
Evtl. pastavand
Sådan gør du
Bruger du salsicciapølser starter du med at åbne disse og skrabe farsen ud. Hak det groft eller mos det mellem fingrene.
Varm en pande op ved middel varme, og brun salsicciafarsen i en sjat olie i små 5 minutter. Sæt samtidig pastaen over, og tilbered den lige under al dente som beskrevet på posen.
Tilsæt løg og hvidløg på panden, drys med lidt chiliflager og steg videre til løgene er klare.
Hæld vand, bouillonterning og fløden ved, og lad saucen simre imens pastaen koger færdigt.
Rør parmesanen ud i saucen sammen med citronskal og smag til med friskpresset citronsaft, salt og friskkværnet peber.
Vend pasta, ærter og purløg i saucen, og lad det simre til pastaen er al dente og saucen samler sig om pastaen. Juster evt. konsistensen med en smule pastavand hvis der er behov for det.