Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Print
Pasta med rejer, citron og kapers
Opskrift på frisk og sommerlig pasta med citron, kapers og rejer.
Ret
Frokost, Hovedret
Køkken
Italiensk
Nøgleord
Nem aftensmad, Nem pasta, Skaldyr
Samlet tid
15
minutter
minutter
Servings
4
personer
Calories
706
kcal
Ingredienser
500
g
spaghetti eller anden pasta
60
g
smør
3
spsk
olivenolie
4
fed
hvidløg, revet eller presset
1
citron, fintrevet skal og saft
2
spsk
kapers
60
g
parmesan
1
håndfuld
persille, finthakket
300
g
kogte rejer (gerne skalrejer – ca. 650 g med skal)
Pastavand
Salt og friskkværnet peber
Sådan gør du
Bruger du skalrejer starter du med at pille og rense rejerne.
Tilbered pastaen al dente som beskrevet på pakken.
Smelt smør og olie på en pande ved svag varme, og steg hvidløg, citronskal og kapers i et par minutter. Krydr med friskkværnet peber.
Tilsæt pastaen, saften af 1/2 citron, parmesan og lidt kogevand fra pastaen og vend det godt sammen. Smag til med salt og friskkværnet peber.
Drys persillen ved og vend rejerne i retten og server straks.
Video
Nutrition
Calories:
706
kcal
|
Carbohydrates:
95
g
|
Protein:
37
g
|
Fat:
19
g
|
Saturated Fat:
11
g
|
Polyunsaturated Fat:
1
g
|
Monounsaturated Fat:
5
g
|
Trans Fat:
0.5
g
|
Cholesterol:
163
mg
|
Sodium:
639
mg
|
Potassium:
510
mg
|
Fiber:
5
g
|
Sugar:
4
g
|
Vitamin A:
606
IU
|
Vitamin C:
4
mg
|
Calcium:
265
mg
|
Iron:
2
mg