Opskrift på pasta alla Tuscan Chicken - nem og lækker opskrift.
Ret Hovedret
Køkken Italiensk
Nøgleord Bagt pasta, Kylling
Samlet tid 25 minutterminutter
Servings 4personer
Ingredienser
400gkyllingebryst, skåret i tern
1løg, finthakket
3fedhvidløg, skåret i skiver
2røde peberfrugter, skåret i strimler
400gcherrytomater, halveret
120gsoltørrede tomater, grofthakket
1/2tskoregano
1/2tskbasilikum
1/2tsktimian
2dlbouillon, kylling eller grønt
2dlfløde
80gparmesan, fintrevet
150gfrisk spinat
400gpasta
Olie
Salt og friskkværnet peber
Pastavand
Evt. frisk basilikum til toppen
Sådan gør du
Varm en sjat olie på en pande, og brun kyllingen godt af - krydr med salt og friskkværnet peber. Læg kyllingen til side på en tallerken.Kog imens pastaen al dente.
På samme pande steges løgene klare.
Tilsæt derefter hvidløg, peberfrugt, friske tomater og krydderier, og steg det med i 3-4 minutter.
Tilsæt de soltørrede tomater og bouillon, og lad det koge let ind, inden fløde, kylling og parmesanen røres i.
Vend spinaten i retten til den falder sammen, og rør derefter pastaen i.
Juster konsistensen med pastavand, og smag til med salt og friskkværnet peber.