Opskrift på lynstegt padron peber med flødeost og chili - nem appetizer.Ca. 6 personer hvis de serveres som snack/appetizere.
Ret Appetizer, Snack, Tilbehør
Køkken Spansk
Nøgleord Appetizer, Halloumi snacks, Sommer mad
Samlet tid 15 minutterminutter
Servings 6personer
Calories 102kcal
Ingredienser
200gpadron peber
150gpikant flødeost
4spskgræsk yoghurt (eller creme fraiche)
3spskpurløg, finthakket
Friskværnet peber
Olivenolie
Flagesalt
Chiliflager
Sådan gør du
Skyl og tør dine padron peber fuldstændigt.
Varm en pande op med en sjat olie, og steg dem ved høj varme i 1-2 minutter - svip dem rundt undervejs. De må absolut ikke blive bløde.Mit komfur står på 8 ud af 9.
Sluk for blusset og krydr med flagesalt og chiliflager og læg dem til side på lidt køkkenrulle så de køler let af.
Rør imens pikantost, græsk yoghurt og purløg sammen og krydr med friskkværnet peber.
Fordel osten i bunden af 1-2 skåle med lav kant - osten skal gerne gå et par centimeter op i glasset.
Sæt de afkølede padron peber i, drys med lidt ekstra chiliflager og server.