Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Print
Jordbærsalat med burrata og pistacie - Burrata med jordbær
Opskrift på den lækreste jordbærsalat med burrata, pistacie og lime.
Ret
Appetizer, Snack, Tilbehør
Køkken
Dansk
Nøgleord
Agurkesalat, Appetizer, Grill tilbehør, Salat, Sommer mad
Samlet tid
10
minutter
minutter
Servings
4
personer
Calories
146
kcal
Ingredienser
400
g
jordbær
2
burrata
8
stilke
basilikum, bladene heraf
2
forårsløg, fintsnittet
30
g
usaltede pistacienødder, grofthakket
2-3
spsk
olivenolie
2
spsk
mynte, finthakket
1-2
lime, fintrevet skal
Friskkværnet peber
Sådan gør du
Rens og skyl jordbærrene, og dup dem tørre. Skær dem ud i kvarte, halve eller mindre stykker.
Åben burrataen på en tallerken, og top med jordbær og basilikumblade.
Drys med forårsløg og pistacienødder, og dryp olivenolien over.
Drys til sidst med finthakket mynte, og fintrevet limeskal og krydr med friskkværnet peber.
Server straks.
Video
Nutrition
Calories:
146
kcal
|
Carbohydrates:
12
g
|
Protein:
3
g
|
Fat:
11
g
|
Saturated Fat:
1
g
|
Polyunsaturated Fat:
2
g
|
Monounsaturated Fat:
7
g
|
Cholesterol:
0.4
mg
|
Sodium:
3
mg
|
Potassium:
284
mg
|
Fiber:
4
g
|
Sugar:
6
g
|
Vitamin A:
327
IU
|
Vitamin C:
66
mg
|
Calcium:
46
mg
|
Iron:
1
mg