Opskrift på lækre hytteost- og grøntsagswraps – Grønkåls- og spidskålswrap med hytteost og æg.
Ret Frokost
Køkken Dansk
Nøgleord Hytteost brød, Sund frokost
Samlet tid 45 minutterminutter
Servings 2personer
Calories 260kcal
Ingredienser
150ghytteost
4æg
80ggrønkål, finthakket
160gspidskål, fintsnittet
2spsksesam - kan undlades
Salt og friskkværnet peber
Forslag til fyld
Skinke, grønt og dressing
Kylling, bacon og karrydressing
Tunsalat, avocado og grønt
Parmaskinke, mozzarella og pesto
Sådan gør du
Blend hytteost og æg i en minihakker eller lignende - krydr med salt og friskkværnet peber.
Hæld grønkål, spidskål, sesam og æggemasse i en skål og rør det godt sammen.
Fordel det på en bageplade beklædt beklædt med bagepapir. Brug en spatel eller lignende til at fordel det i et tyndt lag.
Bag grønkålswrappen i en forvarmet ovn ved 180 grader, varmluft, i ca. 30 minutter.Lad den køle let af inden den fjernes fra bagepapiret og fyldes som ønsket.
Jeg vender den så toppen vender ud af, den har en fin struktur. Derefter har jeg fyldt denne med dressing, skinke, friske grøntsager og en smule chilimayo. Pas på ikke at overfylde den.Rul den derefter sammen på den bredde eller smalle led – det er op til dig.