Opskrift på nem flødebollekage med makroner, mascarponecreme og friske bær.
Ret Dessert
Køkken Dansk
Nøgleord Blåbær, Flødeboller, Mascarponecreme
Samlet tid 15 minutterminutter
Servings 8personer
Ingredienser
140gmakroner
12flødeboller
Friske bær
Evt. lidt mynte eller andet pynt
Mascarponecreme
200gmascarpone
2 1/2dlpiskefløde
2spskflormelis
2tskvaniljesukker
1/2-1citron, saft og fintrevet skal heraf
Sådan gør du
Knus makronerne groft og fordel dem i bunden af et fad.
Fordel flødebollerne herover, og mas dem, med toppen nedad, så de knuser og ligger med bundene opad.
Pisk ingredienserne til mascarponecremen sammen - pas på ikke at piske for meget.
Fordel mascarponecremen på toppen af flødebollerne, og top nu med masser af friske bær.Server straks, eller opbevar den på køl til den skal serveres. Den kan sagtens laves 3-4 timer i forvejen.