Halver kartoflerne eller skær dem i mundrette bidder, og vend dem med et par spiseskefulde olie, salt og friskkværnet peber.Drys dem evt. også med lidt krydderi - oregano, timian eller lignende.
Rist kartoflerne i ovnen ved 200 grader i ca. 30 minutter eller i airfryer ved 180 grader i ca. 30 minutter - eller til de er gyldne.Lad dem derefter køle let af.
Hæld fetaen i en minihakker sammen med et par spiseskefulde yoghurt, hvidløg, citronskal og saft. Blend til du har en ensartet creme - tilsæt evt. et par spiseskefulde yoghurt mere hvis der er behov for det.
Krydr med friskkværnet peber og en smule salt, og hæld resten af yoghurten ved. Blend det hurtigt sammen - ikke for længe, så kan fetacremen blive tynd.Du kan også vælge at røre det sidste yoghurt i.
Fordel fetacremen på en tallerken og top med de stegte kartofler, persille, et dryp olivenolie og friskkværnet peber.Server straks.