Del kødet i klumper på 75 g/stk, og mas kødet godt sammen i hænderne, – ligesom hvis du skal forme en hakkebøf.*Ved at du lige maser kødet godt sammen, gør du det meget nemmere at mase det ud på tortilla pandekagerne, og du fjerner det typisk "hakkede" udseende.
Læg en klump kød på hver tortilla, og mas det ud så det fylder hele pandekagen. Lav dem alle klar, – og krydr med salt og peber.*Kødet vil trække sig sammen under tilberedning, så det skal mases helt ud til kanterne.
Varm en sjat olie på en pande, og steg dem i et par minutter ved god høj varme, – med kødsiden nedad. Mas dem godt med en paletten eller lignende, det første stykke tid. *Alt efter pandens størrelse kan du stege en eller to ad gangen.
Vend dem derefter om, læg 2 halve skiver ost på kødet, – sådan i forlængelse af hinanden, og varm tortillasiden et øjeblik.Læg dem derefter på en bageplade med bagepapir, som står i ovnen ved 80 grader, almindelig ovn. Her holder de sig lune, – og osten smelter.*Skal du kun lave til 1 eller 2 personer kan du undlade at sætte dem i ovnen, – men i stedet for bruge et låg til panden som får osten til at smelte. Giv dem da 1 minuts tid på tortilla siden, stadig ved høj varme.
Inden servering toppes dine burger tacos med sprøde salater, frisk tomat, løg, syltede agurker og naturligvis hjemmelavet burgerdressing.