Puds kødet fri for sener og større stykker fedt, og skær det i 4 eller 8 lige store stykker.
Varm en sjat olie i en gryde, og brun kødet godt af på alle sider. Krydr med salt og friskkværnet peber.Læg kødet til side på en tallerken.
Svits løg, hvidløg, ingefær og chili i samme gryde, til løgene er let klare.
Tilsæt rød karrypasta og tomatkoncentrat, rør det godt sammen og hæld derefter bouillon og limebladene ved.
Læg kødet tilbage i gryden, og lad det simre, under låg, i cirka 3 timer.
Tag kødet op af gryden med en hulske og læg det på en tallerken. Dæk det til med folie.
Fjern evt. en smule fedt fra toppen hvis kødet har afgivet meget under tilberedning, og jævn saucen med en smule maizena rørt op med koldt vand.
Tilsæt kokosmælk og gulerødder og lad det simre videre i 5-8 minutter, og tilsæt derefter babymajs, peberfrugt og sukkerærter, og lad det simre til grøntsagerne er let møre - men stadig gerne med bid.
Smag til med fiskesauce og friskpresset limesaft - salt og friskkværnet peber, og læg kødet tilbage i gryden og varm igennem 5 minutters tid.Server som ønsket.