Opskrift på den nemmeste avocadocarpaccio med citron, parmesan og pinjeikerner.2-4 personer alt efter om den serveres med eller uden brød, med andre små retter og lignende.
Ret Appetizer, Forret
Køkken Dansk
Nøgleord Carpaccio, Snack, Tapas
Samlet tid 5 minutterminutter
Servings 4personer
Calories 208kcal
Ingredienser
2modne avocadoer
1/2citron, saft og fintrevet skal
1håndfuldrucola
25gpinjekerner, ristet
Parmesan shaves
Lidt olivenolie
Salt og friskkværnet peber
Sådan gør du
Halver avocadoerne, fjern stenene og skrab frugtkødet ud af skallen med en ske - eller pil dem.
Skær avocadoerne i tyndeskiver, mas hver halvdel ud i en vifte og læg dem på en tallerken.
Dryp med friskpresset citronsaft og top med rucola, parmesan shaves og pinjekerner.
Ric citronskal over toppen og dryp med lidt god olivenolie.
Krydr med salt og friskkværnet peber og server straks - evt. med et godt brød til.