1flute eller 1/2 franskbrød, - gerne daggammelt eller til den tørre side
2-3spskolivenolie
Krydderier og salt
Sådan gør du
Skær brødet i tern i ønskede størrelse, - ca 1 1/2 x 1 1/2 cm.
Vend brødet med olie, krydr med salt og ønskede krydderier, og vend det godt sammen.Jeg bruger gerne tørret persille og hvidløgspulver, måske en smule cayenne eller lignende. Det kommer lidt an på hvad de skal serveres til.
Hæld brødet i din Airfryer, og giv dem ca. 10-14 minutter ved 180 grader. Ryst kurven en gan undervejes.Tjek efter 8 minutter hvordan de ser ud, - der er stor forskel på hvordan de forskellige Airfryers varmer, og tiden kommer naturligvis også an på størrelsen på croutonerne.
Hæld croutonerne ud på et stykke bagepapir, og lad dem køle af inden de toppes på suppen eller salaten, - eller pak dem i en tætlukket boks eller pose.Brødcroutonerne holder sig sprøde og lækre i flere dage i en tætlukket beholder.