Oliventapenade - Opskrift på lækker oliventapenade med hvidløg

Oliventapenade

Oliventapenade
Opskrift på hjemmelavet oliventapenade med sorte og grønne oliven, persille og hvidløg.
Denne opskrift giver ca. 2 1/2-3 dl oliventapenade.
Oliventapenade - Opskrift på lækker oliventapenade med hvidløg

Nem og lækker oliventapenade med sorte og grønne oliven, persille og hvidløg, – perfekt til tapasbordet, på en skive brød eller dip til et stykke grillet kød.
Det tager ingen tid at lave og så smager det så dejligt. Jeg kan godt lide den er lidt grov i konsistensen, men den kan du blende som du foretrækker.

Oliventapenade - Opskrift på lækker oliventapenade med hvidløg

Oliventapenade

Opskrift på hjemmelavet oliventapenade med sorte og grønne oliven, persille og hvidløg.
Denne opskrift giver ca. 2 1/2-3 dl oliventapenade.
Bedøm opskriften – Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

4.62 fra 18 stemmer
Udskriv Pin Bedøm opskriften 🙂
Ret: Snack, Tilbehør
Køkken: Dansk, Italiensk
Samlet tid: 5 minutter
Ændre antal4 personer

Video af opskriften

Ingredienser

  • 100 g sorte oliven, – drænet vægt og uden sten
  • 100 g grønne oliven, – drænet vægt og uden sten
  • 1 håndfuld persille
  • 2 fed hvidløg
  • 1 1/2 spsk kapers
  • 1-2 spsk citronsaft
  • 3 spsk olivenolie
  • Salt og friskkværnet peber

Sådan gør du

  • Hæld alle ingredienserne i en minihakker og kør den et øjeblik.
  • Skrab kanterne ned og kør den igen til du opnår den ønskede konsistens, – personligt kan jeg bedst lide hvis den har lidt struktur.
  • Smag til med friskkværnet peber, og evt. salt og mere citron.
  • Opbevar oliventapenaden på køl til den skal serveres.
Oliventapenade - Opskrift på lækker oliventapenade med hvidløg
Oliventapenade – Opskrift på lækker oliventapenade med hvidløg
Oliventapenade - Opskrift på lækker oliventapenade med hvidløg
Oliventapenade – Opskrift på lækker oliventapenade med hvidløg

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)