Hjemmelavet blinis med stenbiderrogn

Hjemmelavede blinis med stenbiderrogn

Hjemmelavet blinis med stenbiderrogn
Hjemmelavede blinis med stenbidderrogn
Opskrift på hjemmelavede blinis med stenbidderrogn
Denne portion giver ca. 20 stk
Samlet tid: 30 minutter
5 fra 2 stemmer

Blinis med stenbidderrogn er højt på listen over favoritter herhjemme, det er så frisk og lækkert og blinis er ultra nemme at lave selv.

Blinis er en perfekt lille appatizer, og kan toppes med præcis hvad man foretrækker, men denne klassiske variation med stenbidderrogn, cremefraiche og rødløg er bare min favorit.

Her finder du opskriften på ultra nemme smørstegte blinis med ganske få ingridienser.

Hjemmelavet blinis med stenbiderrogn

Hjemmelavede blinis med stenbidderrogn

Opskrift på hjemmelavede blinis med stenbidderrogn
Denne portion giver ca. 20 stk
5 fra 2 stemmer
Udskriv Pin Bedøm opskriften 🙂
Samlet tid: 30 minutter
Antal: 4 Personer
Forfatter: Jes Brinch

Ingredienser

Blinis

  • 75 g

    boghvedemel

  • 50 g

    hvedemel

  • 2 dl

    sødmælk

  • 1

    æg

  • 1 tsk

    bagepulver

  • 1/2 tsk

    salt

  • Smør til stegning

Topping

  • Stenbidderrogn

  • 38 % Cremefraiche
  • Finthakket rødløg

  • Friske dild kviste

Sådan gør du

  • Bland alle ingredienser til dine blinis i en skål og rør dejen godt sammen.
  • Smelt en klat smør på panden og hæld små klatter dej på panden i den størrelse du ønsker dine blinis.
  • Vend dine blinis når dejen begynder at boble let på oversiden, - de skal have ca. 1 1/2 min. på hver side ved middel varme.
  • Anret de lune blinis med rigeligt stenbidderrogn, en klat cremefraiche, rødløg og frisk dild.

Følg Gourministeriet på Instagram

Følg Gourministeriet på Instagram og få daglig inspiration til din madlavning.

Gourministeriet - Instagram
Klik her og følg Gourministeriet

Noter

Hvis man ønsker at lave sine blinis på forhånd kan man sagtens opbevare dem på køl, og give dem en hurtig tur på panden med lidt smør inden servering.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift bedømmelse