
Reklame for Hello Fresh// Lækker asiatisk inspireret svinekød med pak choi og grøntsager. Nem at gå til og med masser af smag. Opskriften er udviklet af Hello Fresh, og kan med en masse andre lækre opskrifter findes på deres hjemmeside.

Asiatisk inspireret svinekød
Klik & bedøm på stjernerne nedenfor
Ingredienser
- 600 g
svinekamfilet (svinekam uden svær), skåret i tern på ca. 3 cm.
- 200 g
ris, gerne basmatiris
- 6 dl
vand
- 3
gulerødder, groftrevet
- 2
pak choi, grofthakket
- 2 fed
hvidløg, fintrevet eller presset
- 150 g
asiatisk woksauce
- 40 g
peanuts, hakket
- 1 bdt
koriander, groft hakket
- 1
lime, skåret i både
-
En klat smør og lidt olie
-
Salt
Sådan gør du
- Varm smør og olie i en gryde og svits hvidløg af et par minutter ved middel varme.
- Tilsæt ris, vand og et nip salt og bring i kog, - og lad retten simre i ca. 10 min. ved lav varme.
- Tag gryden af blusset og lad risene trække i 10 min. under låg.
- Varm en sjat olie på en pande og steg pak choi og gulerødder af i 3-4 min., - læg det til side på en tallerken.
- På samme pande steges svinekødet af sammen med asiatisk woksauce i 3-4 min. eller til det er gennemstegt, - tilsæt evt. yderligere olie hvis der er behov for det.
- Bland hvidløgs ris med pak choi og gulerødder og anret på en tallerken.
- Top med svinekød og woksauce fra panden samt hakkede peanuts og koriander.
- Server med limebåde.
Hvad indeholder asiatisk wok sauce? Alternativt hem er produsenten?
Hej Jenny
Det er Teriyaki Sauce, – jeg får det lige skrevet på opskriften:)
Hello Fresh som har udviklet opskriften kalder det blot woksauce:)
De bedste hilsner
Dianna