Asiatisk inspireret svinekød

Asiatisk inspireret svinekød

Reklame for Hello Fresh// Lækker asiatisk inspireret svinekød med pak choi og grøntsager. Nem at gå til og med masser af smag. Opskriften er udviklet af Hello Fresh, og kan med en masse andre lækre opskrifter findes på deres hjemmeside.

Asiatisk inspireret svinekød

Asiatisk inspireret svinekød

Dianna
Opskrift på nem og lækker asiatisk svinekød.
Ingen stemmer
Samlet tid 20 min
Antal 4

Ingredienser
  

  • 600 g svinekamfilet (svinekam uden svær), skåret i tern på ca. 3 cm.
  • 200 g ris, gerne basmatiris
  • 6 dl vand
  • 3 gulerødder, groftrevet
  • 2 pak choi, grofthakket
  • 2 fed hvidløg, fintrevet eller presset
  • 150 g asiatisk woksauce
  • 40 g peanuts, hakket
  • 1 bdt koriander, groft hakket
  • 1 lime, skåret i både
  • En klat smør og lidt olie
  • Salt

Sådan gør du
 

  • Varm smør og olie i en gryde og svits hvidløg af et par minutter ved middel varme.
  • Tilsæt ris, vand og et nip salt og bring i kog, - og lad retten simre i ca. 10 min. ved lav varme.
  • Tag gryden af blusset og lad risene trække i 10 min. under låg.
  • Varm en sjat olie på en pande og steg pak choi og gulerødder af i 3-4 min., - læg det til side på en tallerken.
  • På samme pande steges svinekødet af sammen med asiatisk woksauce i 3-4 min. eller til det er gennemstegt, - tilsæt evt. yderligere olie hvis der er behov for det.
  • Bland hvidløgs ris med pak choi og gulerødder og anret på en tallerken.
  • Top med svinekød og woksauce fra panden samt hakkede peanuts og koriander.
  • Server med limebåde.
Tried this recipe?Let us know how it was!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




*