Syltede sennepsfrø - Opskrift på syltede sennepsfrø

Syltede sennepsfrø

Syltede sennepsfrø
Opskrift på syltede sennepsfrø, - perfekt til smørrebrød, sandwich og til en god bøf eller lignende.
Denne portion giver til et sylteglas på ca. 2 dl.
Syltede sennepsfrø - Opskrift på syltede sennepsfrø

Nemt og lækkert tilbehør der går sammen med en masse retter.
Vi bruger dem ofte til vores kød anretninger, f.eks. i bagte løg både. Det ser super godt ud og så smager det bare virkelig godt. Brug dem også til alle former for smørrebrød, det er virkelig lækkert.

Syltede sennepsfrø - Opskrift på syltede sennepsfrø

Syltede sennepsfrø

Opskrift på syltede sennepsfrø, - perfekt til smørrebrød, sandwich og til en god bøf eller lignende.
Denne portion giver til et sylteglas på ca. 2 dl.
Bedøm opskriften - Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

4.91 fra 10 stemmer
Udskriv Pin Bedøm opskriften 🙂
Ret: Tilbehør
Køkken: Dansk
Samlet tid: 10 minutter

Video af opskriften

Ingredienser

  • 60 g

    sennepsfrø

  • 1 1/2 dl

    klar eddike

  • 2 spsk

    sukker

  • 1/2 tsk

    salt

Sådan gør du

  • Kom alle ingredienserne i en gryde og kog op.
  • Skru ned til middel varme, og lad dem simre i ca. 10 min - lagen skal gerne boble.
  • Hæld sennepsfrø og lage på et skoldet sylteglas (ca. 2 dl), stil på køl og lad dem køle helt af før de bruges.
    *Syltede sennepsfrø kan holde sig i flere måneder på køl, - sørg blot for at benytte rent service i produktet.
Syltede sennepsfrø - Opskrift på syltede sennepsfrø
Syltede sennepsfrø – Opskrift på syltede sennepsfrø
Syltede sennepsfrø - Opskrift på syltede sennepsfrø
Syltede sennepsfrø – Opskrift på syltede sennepsfrø

Kommentarer

  1. Pingback: Klassisk gourmet hotdog - Opskrift på gourmet hotdogs

  2. Pingback: Spinat vafler - Opskrift på spinat vafler med røget laks

  3. Pingback: Steak dog med oksemørbrad - Opskrift på gourmet hotdog

  4. Linda Hvenegaard

    Hej Diana
    Er der væde nok ved , eller skal massen blive til en klump?
    Synes ikke rigtig jeg kan få det til at virke.
    Vh. Linda

    • Hej Linda

      Der skal ikke være vede ved, de skal blive sådan lidt “faste i formen” og være sådan lidt gelerede – hvis det giver mening.
      De skal ikke lige i en syltelage som f.eks. syltede rødløg, sennepsfrøene skal absorbere lagen 🙂

      Kh Dianna

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)