Pandestegte naan - Opskrift på lækre saftige naan brød

Pandestegt naan

Pandestegn naan
Opskrift på lækre pandestegt naan
Denne opskrift giver 6 stk
Pandestegte naan - Opskrift på lækre saftige naan brød

Lækre pandestegte naan brød, – super nemme at bage og så smager de bare så dejligt.
De her pandestegte naan er blevet en stor favorit herhjemme. Det er virkelig nemt at lave og så går perfekt til alt fra supper, sommerens grill og gryderetter.
Man kan spise det som de er, eller pensle dem med persillesmør, hvidløgssmør, drysset med chili, havsalt eller hvad man foretrækker.
De holder sig lækre bløde i flere dage i en lufttæt beholder og kan sagtens varmes op på grillen eller en hurtig tur i ovnen i lidt folie.

Pandestegte naan - Opskrift på lækre saftige naan brød

Pandestegn naan

Opskrift på lækre pandestegt naan
Denne opskrift giver 6 stk
Bedøm opskriften - Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

4.49 fra 43 stemmer
Udskriv Pin Bedøm opskriften 🙂
Samlet tid: 1 time 30 minutter
Ændre antal4 Personer

Video af opskriften

Ingredienser

  • 12 g

    gær

  • 275 g

    hvedemel

  • 1 dl

    lunken vand

  • 1 1/4 dl

    yoghurt naturel, creme fraiche eller lignende

  • 3/4 tsk

    salt

  • Smør eller olie til stegning

Sådan gør du

  • Rør gæren ud i vandet, og tilsæt derefter yoghurten.
  • Rør hvedemel i lidt ad gangen sammen med saltet, og ælt dejen, gerne på røremaskine til den samler sig.
  • Dæk skålen med film og et viskestykke, og stil til hævning i minimum 1 time, - gerne længere.
  • Del dejen i 6 lige store stykker og rul ud med en kagerulle til små ovale brød, - ca. 2-3 mm i tykkelsen.
  • Varm lidt smør eller olie på en pande ved middel varme, og steg brødene, et ad gange til de er gyldne på begge sider.

Noter

Hvis vores naanbrød en sjælden gang ikke bliver spist op, skærer jeg dem ud i ca. 2 cm. bredde strimler, pensler dem med lidt olivenolie og steger dem sprøde i ovnen i ca. 10 min. ved 200 grader.
De kan nu serverer som sticks til en gang hjemmelavet hummus, bønnedip eller lignende.
Pandestegte naan - Opskrift på lækre saftige naan brød
Pandestegte naan – Opskrift på lækre saftige naan brød

Kommentarer

  1. Pingback: Klassisk indisk dahl – Gourministeriet

  2. Michael

    Kan dejen holde sig i flere dage i køleskabet så man kan nøjes med at lave 1-2 hver dag ?

    • Hej Michael

      Det kan den sagtens, – jeg vil nok max lade den stå 2 dage efter den er lavet.
      Husk at tage den mængde ud du skal bruge lidt før tid, så den lige får lidt varme.

      God fornøjelse 🙂

      Dbh Dianna

  3. Hej Dianna,
    Hvad hedder frøene og de krydderier du har brugt som topping?

    Med venlig hilsen Lisa 🙂

    • Hej Lisa

      Det er sort sesam der er på toppen her, – og så finthakket persille:)
      Er du til koriander kan du også bruge det:)

      Dbh Dianna

  4. Dorthe

    5 stars
    Bedste opskrift jeg har prøvet, nem og smager som dem man får på indiske Restauranter

    • Hej Dorthe

      Ej hvor gør det mig bare mega glad at høre altså, – tusind tak for de søde ord 🙂

      Kh Dianna

    • Michael

      5 stars
      Smager bare pisse godt og simple , ligesom dine fladbrød , som jeg tilsatte 2dl kokosmælk som substitut for lidt af vandet, og lidt Tosca farina blanding fra bagebixen for at give lidt mere tekstur til slutproduktet , kææft det blev godt maaaan hvedesur klarer sig også godt i opskriften lige sådan en 14 g tørsur til pr 500 kan godt trække mere meeen , det var nok

  5. Mette Uldum

    Æv at man ikke kan læse opskriften for reklamer. Jeg kan ikke trykke reklamerne væk.

    • Hej Mette

      Opskriften skulle du meget gerne kunne se, trods annoncer på sitet. De bør ikke lægge sig ikke ind ovre teksten 🙂
      Annoncerne er min indtægt, min løn, – uden dem, ville jeg ikke kunne driver min hjemmeside med gratis opskrifter, desværre.
      Så jeg håber du vil bære over med dem, og finde glæde i opskrifterne alligevel.

      Dbh Dianna

  6. Er det meningen at dejen skal være klistret?

    • Hej Ghita

      Nej dejen skal være til at rulle ud, – så er den for klistret kan du tilsætte lidt ekstra mel 🙂

      Kh Dianna

  7. Kan man bruge kærnemælk som mælkeprodukt? Eller skal det være en af de nævnte?

  8. Anonym

    5 stars
    Fantastisk opskrift,bagte dem i min støbejernspande som tilbehør til butterchicken
    Ungerne og undertegnede elskede det lækre brød ❤️

  9. Bagte brødene til min butterchicken – de var intet mindre end et hit. Dem vil jeg helt sikkert bage igen.

  10. Susanne

    Hvordan kommer jeg ost i eller hvidløg ?

    • Hej Susanne

      Hvis der skal ost i, så vil jeg lave en bolle af dejen, mase et hul i og lægge osten derind. Lukke hullet og rulle bollen ud 🙂
      Hvidløg vil jeg personligt hellere pensl med når brødene er bagt, i form af en smørsauce med hvidløg og persille.

      Kh Dianna

  11. Hej
    Jeg ville lave dine naan brød i dag sammen med din nuttet chicken. Jeg har kun tørgær, kan det bruges og hvor meget skal jeg så bruge af det?

    • Hej Rabia

      Du kan sagtens bruge tørgær, – men husk at det skal blandes godt sammen med de tørre ingredienser, og IKKE i vandet, som almindelig gær 🙂
      Du skal bruge 3 gram tørgær, – det svarer til 12 g almindelig gør 🙂

      Kh Dianna

  12. Rikke Lie

    5 stars
    Nemme og superlækre

  13. Christine

    Skal dejen stå og hæve på køkkenbordet? Også selvom det er længere end en time ?(måske 3 timer)

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)