Opskrift på den bedste vaniljeis

Hjemmelavet vaniljeis

Hjemmelavet vaniljeis
Opskrift på den lækreste hjemmelavet vaniljeis Denne opskrift giver en lille liter is
Opskrift på den bedste vaniljeis

Den her hjemmelavede vaniljeis smager helt fantastiske og har en lækker cremet konsistens. Tag altid isen ud af fryseren små 15 min. før servering, på den måde opnår du den bedste konsistens på isen.
Denne vaniljeis skal røres på en ismaskine.

Opskrift på den bedste vaniljeis

Hjemmelavet vaniljeis

Opskrift på den lækreste hjemmelavet vaniljeis Denne opskrift giver en lille liter is
Bedøm opskriften - Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

5 fra 1 stemme
Udskriv Pin Bedøm opskriften 🙂

Video af opskriften

Ingredienser

  • 6 dl

    piskefløde

  • 1 dl

    pasteuriseret æggeblommer

  • 100 g

    rørsukker

  • 1 polynesisk vaniljestang, eller 1 1/2 tsk god vaniljepulver (ikke vaniljesukker)

Sådan gør du

  • Skrab vaniljekornene ud af vaniljestangen og masser dem forsigtigt ind i lidt af sukkeret.
  • Pisk æggeblommer, sukker og vanilje til en cremet masse.
  • Tilsæt piskefløden lidt ad gangen, og varm derefter massen op til 80 grader hvor den legerer, - ikke over 80 grader.
  • Hæld massen i en skål og sæt den på køl til den er helt afkølet, 4 grader.
  • Hæld derefter den iskolde masse på en ismaskine og kør til massen er lidt tykkere end softice.
  • Fordel ismassen i en bøtte og stil den i fryseren til isen skal spises.

Noter

Vi laver vores ismasse på vores thermomixer, på den måde sikre vi at ismassen ikke kommer over de 80 grader.
Derefter køler vi ismassen ned i vores Blast Chiller, der sørger for en hurtig og effektiv nedkøling.
Den helt almindelige metode med håndmixer, opvarmning i gryde og nedkøling i køleskab fungerer selvfølgelig fuldstændig lige så godt, der tager nedkølings processen bare længere tid.

Linkede opskrifter

  1. Pingback: Den bedste brownie med nødder – Gourministeriet

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)