Creme fraiche dressing - Opskrift på lækker grill tilbehør

Creme fraiche dressing

Creme fraiche dressing
Opskrift på nem og lækker creme fraiche dressing.
Creme fraiche dressing - Opskrift på lækker grill tilbehør

Skøn opskrift på klassisk creme fraiche dressing med masser af purløg. Den er super nem at lave, og smager bare virkelig godt, enkelt og cremet.
Brug den til alle former for grillet kød, grøntsager eller i et pitabrød, – den passer til nærmest alt.

Creme fraiche dressing - Opskrift på lækker grill tilbehør

Creme fraiche dressing

Opskrift på nem og lækker creme fraiche dressing.
Bedøm opskriften - Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

4.28 fra 25 stemmer
Udskriv Pin Bedøm opskriften 🙂
Ret: Tilbehør
Køkken: Gourministeriet
Keyword: Dressing, Salat tilbehør
Samlet tid: 5 minutter
Ændre antal4 Personer

Video af opskriften

Ingredienser

  • 3 dl

    creme fraiche

  • 1/2 dl

    mayonnaise

  • 1 bdt

    purløg, finthakket (ca. 1 dl)

  • 1 spsk citronsaft
  • 1 tsk dijonsennep
  • 1/2 tsk løgpulver
  • 1 nip

    sukker

  • Salt og peber

Sådan gør du

  • Rør ingredienserne godt sammen, og smag til med salt og peber.
  • Opbevar dressingen på køl til den skal serveres.
    Creme fraiche dressing holder sig fint 4-5 dage på køl, - hvis alle ingredienserne er friske.
Creme fraiche dressing - Opskrift på lækker grill tilbehør
Klassisk creme fraiche dressing kan bruges til alt fra kød til grøntsager og over alle salater.

Kommentarer

  1. Pingback: Kyllinge gyros i pita - Opskrift på græsk gyros

  2. Pingback: Hjemmelavet durum med kyllinge kebab - Hjemmelavet shawarma

  3. Mads K. T.

    3 stars
    Opskriften er god, men det er som om der mangler noget.
    Jeg kan ikke lige sætte min finger på det..
    Men den er fantastisk på nybagt pizza på grillen..

    Hvor lang tid kan dressingen holde sig, hvis den kommer i et glas med lufttæt skruelåg..

    • Hej Mads

      Jeg har faktisk lige opdateret opskrift med et enkelt ingrediens, som jeg synes giver dressingen det sidste pift – nemlig løgpulver.
      Prøv det næste gang, det giver en godt dybde til smagen 🙂

      Dbh Dianna

  4. Martine

    Prøv med en smugle friskrevet ingefær 🙂

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)